ikoni
Etkö tiedä mitä tehdä?

Hanki ilmainen neuvonta

Lähetetty Elokuu 23 2017

XNUMX-vuotias intialaista alkuperää oleva poika voitti "UK Child Genius" -palkinnon

profiilikuva
By  toimittaja
Päivitetty Voi 10 2023
Rahul Doshi

Kaksitoistavuotias intialaista alkuperää oleva poika on voittanut "UK Child Genius" -palkinnon tunnetussa tv-tietokilpailussa, ja hänestä on tullut sensaatio yhdessä yössä, kun hän vastasi tarkasti kaikkiin kysymyksiin. Rahul Doshi voitti Channel 4:n UK Child Genius -ohjelman kukistamalla 9-vuotiaan Ronanin 10-4.

UK Child Genius -palkinnon voittaja Rahul opiskelee koulussa Pohjois-Lontoossa. Hän sai tittelin vastaamalla kyselyyn, joka koski 19-luvun John Everett Millaisin ja William Holman Huntin taiteilijoita.

UK Child Genius -kilpailun viimeisellä kierroksella Rahul ihastutti kaikkia tutustumalla valittuun aiheeseen. Se oli Edward Jennerin metodologia ja lääketieteellinen innovaatio 18-luvun Isossa-Britanniassa, kuten Times of India lainasi.

Kilpailun viimeistä kierrosta seurasi ankara kilpailu. Tätä lähetettiin koko viikon ajan, jolloin ehdokkaat osoittivat pätevyyttään muistissa, historiassa, oikeinkirjoituksessa, englannin ja matematiikan taidoissa.

Rahul Doshin uskottiin olevan voittaja kilpailun ensimmäisistä päivistä lähtien. Hän oli varmistanut erittäin korkeat pisteet aikaisemmilla kierroksilla ja jopa voitti täyskäsi itse sarjan ensimmäisellä kierroksella. Rahul oli kiehtonut yleisöä kilpailun aikana, sillä hän oli muistanut tarkasti korttinipun järjestyksen.

Rahul sanoi, että hänen tavoitteensa on tulla taloudelliseksi neuvonantajaksi. Hän sanoi pysyneensä rauhallisena ja estäneensä kaiken muun pysyäkseen keskittyneenä voittotavoitteeseen. UK Child Genius -kilpailun voittaja lisäsi, että hänen strategiansa oli vastata tarkasti enimmäismäärään kysymyksiä. Tämä auttoi pysymään rauhallisena ja suoriutumaan hyvin aikaisemmissakin vaiheissa, Rahul sanoi.

Jos haluat opiskella, työskennellä, vierailla, sijoittaa tai muuttaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ota yhteyttä Y-Axisiin, maailman luotettavimpaan maahanmuutto- ja viisumikonsulttiin.